Het Deuren KVK-team maakt en plaatst binnendeuren en brandwerende deuren.

Een combinatie van onze expertise met eigen productie en (gecertificeerde) plaatsing zorgt voor kwalitatieve realisaties van kleine en grote projecten.

voor meer informatie, contacteer ons

Deinzenaar Kurt Van Keirsbulck mag dan misschien niet uit een familie van zelfstandigen komen, nadat hij in 2002 als zelfstandig schrijnwerker start op een kleine locatie in De Tonne, zou de passie voor een eigen zaak blijven. Al na 2 jaar verhuist Van Keirsbulcks bedrijf, dat toen nog aan algemeen schrijnwerk deed, naar een groter pand in De Tonne. Daar is het nu nog steeds gevestigd, intussen onder de naam Deuren KVK.

Bij de start produceerde het bedrijf nog geen deuren, maar kocht het er wel aan om te gebruiken in projecten. Later begon Kurt wel met het zelf maken van deuren, wat Deuren KVK vandaag veel expertise geeft in diverse types. Uiteindelijk werd de evolutie gemaakt naar het uitsluitend produceren van deuren. Tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd in binnendeuren, veiligheidsdeuren en branddeuren, waarvan het ook gecertificeerde plaatser is.

Zowel schrijnwerkers, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, houthandelaars en particulieren kunnen bij Deuren KVK terecht voor deuren in diverse stijlen. En Kurt staat er niet alleen voor. Zijn echtgenote Peggy stapte eind 2018 in het bedrijf na een carrière in de zorgsector en daarnaast telt het bedrijf 12 andere medewerkers.

In de toekomst wenst Deuren KVK zich verder te ontwikkelen door nog meer collega’s (vooral plaatsers) aan te trekken. De ruimte op de huidige locatie en het zicht op toekomstige openbare aanbestedingen laten een verdere groei van het bedrijf in elk geval toe. Jaarlijks worden nu al ongeveer 12.000 deuren gemaakt van alle types en alle productie en plaatsing gebeurt vanuit het eigen atelier in Deinze door de Deuren KVK-medewerkers. 

Realisaties

voor meer informatie, contacteer ons